Chef Thomas: Swedish-Hungarian Culinary

A főzés egyszerű művészete, avagy svéd-magyar ételek. Simple art of cooking. Sweedish-hungarian dishes.

lazaceskagylo.jpg

Parmezán bundában sült lazacfilé, fűszeres burgonyával, és zöldséges kagylóval, cikóriás tejföllel.

 

lazacparmezannal.jpg

Philadelphia sajttal sütött lazac, petrezselymes burgonyával, és kaporszósszal.

makrela2.jpg

Fehérborsos vajban sütött makrélafilé, főtt újburgonyával, és fokhagymaszósszal.

parolttokehal.jpg

Foltos tőkehalfilé vajas borgőzben párolva, főtt burgonyával, és fehérboros citromszósszal.

rakszenya.jpg

Garnélás szendvics, aiolival.

rodsptta.jpg

Smögeni lepényhal rántva, ujburgonyával, és rákos gombás kapribogyós olvasztott vajjal leöntve.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 7
Heti: 14
Havi: 26
Össz.: 4 800

Látogatottság növelés
Oldal: Halak, rákok, kagylók.
Chef Thomas: Swedish-Hungarian Culinary - © 2008 - 2024 - chef-thomas.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »